Brisket av okse. Serveres med potetpurré, grønnsaker og rødvinsaus.
Menu Course: Hovedretter
Okse indrefilet 200g
Serveres med grønnsaker og valgfri saus (crema, pepper, rødvinsaus)
Vinanbefaling: Pinot Noir
Langtidsstekt svineribbe
Serveres med rødvinsaus, potetpure og grønnsaker
Vinanbefaling: Vecchiomaggio
Fjøset indrefilet
Serveres med grønnsaker, kremet champignonsaus og peppersaus.
Vinanbefaling: Pinot Noir
Hjort ytrefilet
Serveres med grønnsaker og kremet soppsaus.
Vinanbefaling: Baron de Ley
Dagens Fisk
Serveres med grønnsaker og purreløksaus.
Vinanbefaling: La Croisade Chardonnay
Potetvalg
Kokte poteter, Fløtegratinerte (melk), Ovnsbakte poteter (soya) eller Pommes Bistro (soya, hvete)