Vi starter med julemeny tirsdag 4. november.
Menu Course: Hovedretter
Rakfisktallerken
Serveres med lefse, poteter, rømme, syltet rødløk, rødbet og sennepssaus
Juletallerken
2 ribbebiter, 1 medisterkake, 1 medisterpølse, poteter, ribbefett, surkål, rødkål og rørt tyttebær
Pinnekjøtt
Pinnekjøtt i serveringsstykker med Vossakorv, kålrotstappe, poteter og sjy
Lutefisk
Dampet lutefisk med ertestuing, poteter, revet brunost og bacon
Okse indrefilet 200g
Serveres med grønnsaker, valgfrie poteter og valgfri saus (crema, pepper, eller rødvinsaus)
Fjøset indrefilet
Serveres med grønnsaker og valgfrie poteter. Kremet champignonsaus og peppersaus
Hjort ytrefilet
Serveres med grønnsaker og valgfrie poteter med kremet champignonsaus
Potetvalg
Kokte poteter, Fløtegratinerte (melk), Ovnsbakte poteter (soya) eller Pommes Bistro (soya, hvete)