Serveres med lefse, poteter, rømme, syltet rødløk, rødbet og sennepssaus
Menu Course: Hovedretter
Juletallerken
2 ribbebiter, 1 medisterkake, 1 medisterpølse, poteter, ribbefett, surkål, rødkål og rørt tyttebær
Pinnekjøtt
Pinnekjøtt i serveringsstykker med Vossakorv, kålrotstappe, poteter og sjy
Lutefisk
Dampet lutefisk med ertestuing, poteter, revet brunost, ribbefett og bacon
Okse indrefilet 200g
Serveres med grønnsaker og valgfri saus (crema, pepper, eller rødvinsaus)
Fjøset indrefilet
Serveres med grønnsaker, kremet champignonsaus og peppersaus
Hjort ytrefilet
Serveres med grønnsaker og kremet champignonsaus
Potetvalg
Kokte poteter, Fløtegratinerte (melk), Ovnsbakte poteter (soya) eller Pommes Bistro (soya, hvete)