Alle pastaretter kan byttes til tomatsaus (melkefri).
Glutenfritt alternativ er også mulig.
Penne med scampi, fløtesaus, løk og cherrytomat
Pasta penne med biffkjøtt, løk og paprika i kremet soppsaus
Med grønnsaker i fløtesaus
Vi starter med julemeny tirsdag 4. november.
Serveres med mangodressing og brød
2 ribbebiter, 1 medisterkake, 1 medisterpølse, poteter, ribbefett, surkål, rødkål og rørt tyttebær
Brød med kylling, bacon, ost, salat, løk og tomat. Serveres med pommes bistro og aioli.
Serveres med salat og brød
Serveres med aioli, salat, tomat, syltet rødløk, agurk, parmesan og pinjekjerner.
Serveres med cæsardressing og brød
Okse høyrygg m/pommes bistro og aioli. Salat, burgerdressing, texas saus, cheddar og løk marmelade
Okse høyrygg m/pommes bistro og aioli. Burgerdressing, salat, og cheddarost
Okse høyrygg m/pommes bistro og aioli. Salat, trøffelmajones, løkmarmelade og cheddarost
Okse høyrygg m/pommes bistro og aioli. Burgerdressing, salat, bbq-saus, bacon og cheddarost
Okse høyrygg m/pommes bistro og aioli. Ruccola, gorgonzola, salat, trøffelmajones og løkmarmelade
Serveres m/pommes bistro og aioli. Salat, srirachamajones og trøffelmajones
Panert burger med pommes bistro og vegan ranch dressing. Salat, løkmarmelade og jalapeños
Alle burgere kan serveres med søtpotet fries
Vi starter med julemeny tirsdag 4. november.
Serveres på blinis med rømme, syltet rødløk, rødbet og sennepssaus
Luftig buns, serveres med pulled kongeøsterssopp, hoisin saus og salat
Scampi stekt i hvitløk og Nduja. Serveres med brød
Serveres med salat, parmesan, trøffelmajones, pinjekjerner og syltet rødløk
Luftig buns, serveres med langtidsstekt svineribbe, hoisin saus og salat
Vi starter med julemeny tirsdag 4. november.
Serveres med lefse, poteter, rømme, syltet rødløk, rødbet og sennepssaus
2 ribbebiter, 1 medisterkake, 1 medisterpølse, poteter, ribbefett, surkål, rødkål og rørt tyttebær
Pinnekjøtt i serveringsstykker med Vossakorv, kålrotstappe, poteter og sjy
Dampet lutefisk med ertestuing, poteter, revet brunost og bacon
Serveres med grønnsaker, valgfrie poteter og valgfri saus (crema, pepper, eller rødvinsaus)
Serveres med grønnsaker og valgfrie poteter. Kremet champignonsaus og peppersaus
Serveres med grønnsaker og valgfrie poteter med kremet champignonsaus
Kokte poteter, Fløtegratinerte (melk), Ovnsbakte poteter (soya) eller Pommes Bistro (soya, hvete)
Vi starter med julemeny tirsdag 4. november.
Velg mellom vanilje, krokan, sjokolade og jordbær
Vi starter med julemeny tirsdag 4. november.
Liten hamburger med pommes frites. Serveres uten salat og dressing
Liten pizza med tomatsaus, ost og skinke
Serveres med pommes frites, grønnsaker og valgfri saus
To kuler valgfri is (krokan, vanilje, sjokolade eller jordbær)